Someday

Söker fortfarande efter sladden men tänkte bjuda på en bild på mig som liten. Var grymt tjock men ser allt bra lycklig ut ;)

Helldre tjock och glad än smal och ledsen


Thihii


less...

Hittar inte den j*vla kamera sladden så kan inte lägga upp nå bilder. Min sladd(ar) har en förmåga att springa bort med jämna mellanrum.

 Men var lugn bilder kommer. Måste bara hitta den.


It's on!

Imorgon så är det skidtävling som gäller på hemmaplan! Yepp jag ska ut och snora i sävast-spåren! Om någon känner sig taggad och vill heja på mig kom då till träffis vid 13, startar 13.18.30 :)

Lilla jag som då var skidproffs ;)

Unbelivable

Otrolige Marcus Hellner!


WORK

Samling i uppgången för att kolla på skidorna, hittils så har det gått väldigt bra men vill inte hoppas på för mycket så heja heja!!! :D

Firework

För er som inte visste det så har jag för tillfället en otroligt söt och sprallig inneboende med mig i Älvsbyn. Nämligen Amanda!! ;)

Hon är här och gör sin prao som inget mindre än tränare, så jag försöker att sköta mig :D


Fading

Här är lite av bilderna, ni fattar inte hur många hon knäppte. Jag fastnar inte så lätt på bild så behöver många försök ;)

Så börjar visa dessa som är lite av allt




Don't Do Drugs

Halloj länge sen jag skrev jag vet, men kylan har gjort sitt kan jag berätta minus 25-30 grader hela veckan har tagit musten ur mig.

Här är en bild som Hanna fota på mig, hah det är ett mistag men jag tyckte den var talande och därför valde jag att slänga in texten, kan lägga upp nån annan bild nån annan gång så får ni se hur jag lyckades ;)


Falun

Lite bilder från tävlingarna i Falun :)




Åt på Hakke's, mycket gott!


Dåligt väder på morgonen...


..kanon på eftermiddan


Shopping i KUPOLEN


KUPOLEN


Hade med lite skidor


Valla-boden vår 


Karl Alfons Pappa "Valla KINGEN" Hompa Holmbom ;)


Matilda helt slut körd efter att ha prövat skidor från tidiga morgonen på lördagen


Jag innan start på lördagen


Johan på prisutdelningen...


...Han blev 4:a!!!


En avslutande bild på rödhättorna i Sävast

Det är ingen vanlig dag för det är Petras födelsedag, hurra hurra hurraa!

Idag är dagen som ingen mindre än jag som fyller 18år!? Jag vet börjar bli gammal...

Hur firar man detta då jo genom att komma på placering 14 ;)



Grattis petra/ H0nkelito

I Won't Be Found

Halloj idag så beger jag mig mot Falun för att tävla och kommer hem sent på söndag kväll. Ska köra en sprint på lördag 12/2 och även 15km skate på söndagen13/2.

Ha det great!


Into The Stream

Halloj idag så har det inte varit en helt vanlig dag har nämligen hjälpt en klasskompis som läser media-kurser med att vara modell. Jag vet, jag vet inte precis den mest fotogeniska men det var hon som frågade mig, värsta äran ju! Var super kul och jag visar bilderna (om det blev nån bra) nästa vecka ;)


Grenade

Igår så var faktiskt hela järngänget på middag på Waldorf och åt (Jag åt chilli kycklingen SUPER GOD!!), sen gick vi och kollade på bio, mycket kul! hah själv så tror jag syrran, sara och Frida skrattade mer åt mig än åt filmen. Det är nämligen så att jag är så inlevelsefull att jag sitter och skrattar, allmänt låter till filmen utan att veta om det själv, så jag fattade inte vad de skrattade åt. Blev mest frustredad över att inte fatta vad som var så j*vla kul med filmen?! ;)


Syrran & Jag


Sara & Frida


Snygg Sara


hah..


Bio


Impossible

Här ät några bilder från fredag och lördag for ju och tävlade i Örnsköldsvik då sprint fre och 5km skate på lördagen :) Var väldigt kul och var faktiskt (!!) riktigt pigg i kroppen, är som en ny känsla för mig det.




Lovisa sov länge påväg dit...


Körde förbi Umeå...


Tävlings plats Skyttis stadion...



Skyline of Örnsköldsvik...typ lite av den iallafall

Fredagens outfit...

Lördagens uppvärmnings outfit...

MOI...

Kul att få träffa alla igen...


Hahahh man ser inte alltid så smart ut ;)

Cheers

Det var inte värsta draget i Busstationen i Älvsbyn kl 16.30. Hah var ensam där ett bra tag så då fotade jag lite bilder som ni kan kika på nedan ;)

Torsdagen har spenderats till att planera framtiden och allt vad nu det innebär. Har hunnit med att träna på morgonen haft 4 lektioner och ett ENG prov som nog gick bra.

Sen så vad gjorde jag på busstationen? På en torsdag?! Det kan man fråga sig, och svaret är följande att jag ska fara imorgon till Örnsköldsvik och tävla fre-lör så då for jag hem till Sävastön för att vi måste upp tidigt för att lyckas hinna dit. Så önska mig lycka till kommer behöva det!

 






Come On Over

Min storasyster fylde 20 år i söndags så då var det kalas hos oss, mycket trevligt, tänkte jag skulle visa några bilder :)

Vi åt olika pajer och gräddtårta, allt var otroligt gott. Mamma kan laga mat!












Som ni ser lämnade jag ingenting ;)




Fling On Boy

Nu har dagen som alla har förväntat sig komma. Nämligen att Carl Holmgren har tröttnat på singellivet och tagit tag i sin livssituation. Ensamheten gnager så han tog saken i egna händer och har hängt upp flygblad på folkhögskolan, även på inne i ugglan, där det är en kontaktanons. Alltså om hur man får tag i han om man är interesserad.

Jag tycker att det är helt rätt av Carl att satsa på kärleken, det finns många sätt att hitta den på, inget rätt eller fel sätt, bara allmänt konstiga, men men. Våga göra som Carl! Satsa! Vem vet kanske finner du din livskärlek?!

Om du är SUGEN på Carl, komentera då detta inlägg med namn och mail adress så hör jag av mig om vidare information.



;)

Fast Moving Train

Uppladdning innan dagens träningspass med brudarna, det blev att försöka valla till skidorna. Men det gick ju som det gick. Sen hjälper det ju inte att kroppen inte svarar. Men kul var det ändå!




RSS 2.0