Don't stop believin'


Idag den 30 november 2009 så har det snöat förfullt så det finns hopp om en vit jul, skidspår, snöbollskrig, snögubbar, ljusare tider allt det...

sen så var dagens höjdpunkt helt klart att jag fick spela hockey. Hade som glömt att is var så halt! höhö Men gick ändå bra ;)




JUL PYSSEL

hih, nu blir det att gå och julpyssla och kanske baka lite (hoppas på knäck!) här på folkan ;D


Lars Winnerbäck



Måste säga att jag har kommit på att vid, iallafall ett tillfälle, är en fördel med att vara lång det är på konserter. hah, med mina typ 173 cm (?) Såg över alla ;)

Var riktigt bra stämmning och lasses prestation felfri, kunde det bli fel då? Sen var det bara jag eller var lule klacken där? "Vi älskar L...ASSE"?

Var riktigt bra men frågan är; var detta bättre än en bra (svårt att tänka sig efter allt, jag vet) Luleå Hockey match?

Här är lite bilder från Lassie, Petrazzi var framme men är inte värsta proffs fotografen tycker det ändå blev förvånadsvärt bra (Ha lite överseende) ...










Bara jag som tyckte tröjan var klockren?!



  ;)

Jag får liksom ingen ordning...

Dagen som vi väntat på är nästa här! Ska nämligen på Lars Winnerbäck med jossan och pörnii ska bli hur nice som hellst! om vi nu bara hittar hem från arvidsjaur vill säga...

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra






btw bilder kommer från konseren ;)


It's on!

Känns som en skyldighet att meddela att idag så har Älvsby skid  KROSSAT  Lycksele skid (big times) med typ 10-6! reed it and weep! ehe ;)

girl wanna have fun

Idag var det tränings-tävling och vet inte riktigt hur jag ska säga att det gick. men syrebrist? andnöd? kramp? täcker som min upplevelse bra . Åkte med jävulska ljudeffekter så man hörde nog mig runt hela slingan. hah, rickard filmade under tävlingen och jag hoppas att kameran inte har ljud för då kan det bli pinsamt. Så måste helt klart åh kolla på filmvisningen sen ;P

hoppar runt här i stugan och försöker driva igång brudarna för innebandy eller fotboll... nått! Kan inte sitta still längre...men det går tungt... så blir att gå lös här ;)



by: Pernilla Larsson


Oh happy day...

Buhuu
Befinner mig för tillfället i snöyran i Arvidsjaur på läger. Bor med pernilla oc har det himla nice. Idag så har vi varit och åkt/traskat klassiskt. Det var svår vallat (mina valla kunskaper är helt klart begränsade) så det var en bra måttstock på hur bra vallare ja är. Resultatet blev...värdelös. menmen

Har lyckats stukat tummen när jag krachade in i ett träd! :O ...skoja bara men trilla ganska våldsamt så har lagomt ont när jag åker men men får skylla mig själv, bara att härda ut.

Kom in till stugan lagomt glad och snöig. Hoppa in i duschen sen bar det av till maten men då (självklart) upptäckte jag att någon fyllt ena skon med snö! så då blev det att halka runt på pjäxor till maten. Säger bara hämden är ljuv .

Måste nöta biologi som verkligen får upp mitt humör på topp, skulle vara kul att spela innebandy nu, men (smart som man är) har jag ingen klubba med. Får väll försöka ragga upp en till imorgon och hoppas på att alla ska spela då med.

Är helt klart min dag...



;)

He's going down...


LEss!

Vad är det seriöst för fel på lärare. Hur kommer det sig att det alltid är så att i precis varenda ämne så inser de att jullovet närmar sig och därför lägger in en j*vla massa prov?! och då blir det inga små prov heller så det ända man gör är att plugga för fullt...

Har till bringat det senaste timmarna med Josefine, Emma och Pernilla och har gjort ett desperat försökt få bort alla läxorna som hänger över mig, har kanske inte varit så effektiv men men...




SPECIAL OFFER!

Varför hände detta? Hur blev det så? Vad var det jag gjorde? Har de rätt? eller kanske fel? bara att acceptera hur jag än gör är jag ett offer!

En bild säger mer än tusen ord, behöver jag säga mer?...




;)

Take it of!

Jag har ett starkt intresse för alla miljöfrågor. Skrivit insändare, pratat med folk om vad det är som händer med klimatet här på jorden. Många skulle nog säga att jag har som lite av en hippiestyle. Kollade runt på youtube och hamnade på detta klippet..

För att förstå det måste du veta att jorden håller på att värmas upp tack vare alla utsläpp som förstärker växthuseffekten. Så för att jorden ska må bra skulle den behöva klä av sig ;)



//petranh

Välkommen till min nya blogg!

Har tänkt på detta ett tag nu, gått och väntat på nått tecken som visat att nu, nu är det dags! Dagen då jag skulle ta ett kliv ut ur min lilla datahatande bubbla och inse att det är detta som gäller,  men den dagen kom som aldrig men hoppade ut från avsatsen och... det är offeciellt JAG HAR EN BLOGG!


RSS 2.0