Jumper

Buhuu, ett bra tag sen jag vet men mitt liv går för runt hinner som inte riktigt med längre...

..mycket plugg i LuA form..vill hinna träna..kolla på OS..tvätta..orka andas..KÖRIT Sportlovet känns helt klart som att det kommer i rätt tid för mig ;)

Har iallafall åkt en hel del skidor... trotts kylan ;D





Jumper - Third Eye Blind



The Scientist

Sitter här helt ensam i mörkrt som omsluter mig. Första gången sen jag började här i älvsbyn som allt är helt knäpp tyst...

Eller jag hör ju kylens surrande.. som jag aldrig tidigare har vetat om

Går jag i trapphuset, nere i källaren, sitter i köket är allt ett enda mörker får treva mig fram med händerna för att lyckas hitta vägen. Men på något sätt gillar jag det är... fridfullt och mystiskt.

Hur kan det komma sig att det är så många som är mörkrädda? Är det tanken på det okända att man inte vet vad det är som kommer hända, man tappar helt enkelt kontrollen över situationen? Kan det bara vara så att fantasin som helt enkelt skenar iväg och dras till otäckheter ? Eller är det ensamheten som helt plötsligt blir för påträngande? Är det reptilhjärnan som tar över så alla ens sinnen ställs på sin kant och att man automatiskt blir på hel spän?

Om man då exempelvis skulle få lära sig som barn att mörker är någonting bra någonting roligt skulle det förändra vår syn och vår rädsla för det?



Är jag helt fel ute?...



Sofa Song

Buhuu...
Idag så är det sista pirates filmen som gäller! (men var lugn Emma jag kollar gärna på den igen)Sitter och försöker skriva färdigt biologin men det går som tugnt så ska nog försöka kolla på filmen istället ;)

Sen så är jag taggad på en tidig kväll...

BTW Hoppas det går bra för er Emma och Ulkan i Rumänien tänker på er! :D




Sofa Song (Acoustic Version) - The Kooks


-

livet suger -



NATASHA BEDINGFIELD - WILD HORSES

New Shoes

Lördagen, som tillbringades med syrran och sara, var en hel mysig och bra dag som inkluderade många bra grejor
+ Sovmorgon
+ Shopping
+ Waldorf
+ Skidskytteträning (sköt bra!)
+ kladdkaka
+ Köpte nya skor!! ;D Blir för lång i dem bara,..
+ Feelgood film
+ Nice väder

Bra dag helt enkelt :)

 

 





winter

Brrr..nog var det bra kallt i igår måndag här i byn men tror ni det stoppade oss från att inta Kanis backen?! svar; NEJ!Och kul var det!
Första gången för i år som jag stod på ett par slalomskidor så första åken var det att snigla sig ner men det tog sig som framåt slutet ;)



RSS 2.0