Headsprung

Någonting som är nytt är faktiskt ljusstakerna och det silvriga ljusfatet på bilden nedan. Jag vann de grejorna i helgen på haparande spelen, blev otroligt glad har kollat länge på sånna ljusstakar, och jag hoppades innerligt att brudarna framför mig inte skulle ta de! :D

Tyckte de passade bra i Älvsbyn.


S&M

Buhuu tänkte att jag skulle visa hur det ser ut här i byn där jag bor, inte mycket att skryta med kanske? Men jag diggar stället! Bor i uppgången till vänster om den stora granen.


Dead And Gone

31/1 Efter en plugg kväll igår + en plugg morgon idag så är nu matte provet gjort och antingen blir allt rätt eller allt fel!


May It Be

Jag kan berätta om en tragisk händelse som inträffat i Ugglan 1. Emmas livskamrat patrik från svampbob försvann plötsligt tidigt förra veckan, alla befarade det värsta.

Förhör på misstänkta (Calle H) skedde och åtgärder vitogs men bevisen räkte inte för att anhålla han.

Veckan fortsatta och allt övergick till det normala, liven fortsatte trotts allt och alla kunde börja le igen. Vardagen blev lättare och lättre att hanskas med. Men så på fredagen innan alla skulle bege sig hem mot tryggare breddgrader så fann Emma han patrik djupfryst i sin dusch.

Vill ni höra allt från emma själv besök då hennes blogg http://emmmmaab.blogg.se/


Streets Of Philadelphia

Nu i helgen på lördagen så var det tävling i Haparanda, så det var bara att packa in sig i bilen och brassa iväg i snöyran dit. Tävlingen gick faktiskt skapligt bra, så det var kul!

Sen efter ännu en mjölkig bilresa hemmåt så kastade pappa av mig i luleå så jag hann träffa Viktor en sväng. Min lördag avslutades med en bussresa till Sävast för att fixa färdigt med syrrans present.







The Lonely Shepherd

Vi har fått en hemlabb att odla alfalfa, korn och solrosfrön. En grej som dock är lite problematiskt är att jag är borta lördag och ibland söndag från älvsbyn så då kan jag inte vattna ;P


Bang Bang

Ungefär såhär kan det se ut en morgon påväg till skolan ;)






Up!

Halloj sitter och krigar med fysiken och kom att tänka på en grej som lättar upp min vardag, nämligen maria montazamis blogg. Jag gillar hon för att hon verkar vara sig själv (ALLTID) och det är tycker jag en beundransvärd egenskap :)

Så kika in där ;)

http://blogg.amelia.se/maria-montazami/


Just So You Know

Bara så att alla vet så är det nå virus på kissies blogg en kompis har med stor sanolikhet har fått ett sånt där METAWERE (vet ej stavning) som jag hade på min dator, från just kissies blogg, så gör som mig, dissa kissie!

Inte bara för viruset utan för att hon inte är en så lysande förebild.
Ett tag kan ni ju göra det iallafall...


When

Fysik prov närmar sig så sitter och försöker frächa upp minnet, och inser att det finns en hel massa grejor att komma ihåg...




Caribbean Blue

Buhuu allihopa, jag sitter på mitt rum och väntar in middagen som serveras kl 16.30 och jag är grymt sugen på något! Inte godis sug utan mat sug. Jobbit.

Så jag tänkte faktiskt rekommendera en måltid för er, nämligen en macka på Opalen som jag brukar äta med jämna mellanrum (som kan vara väldigt långa). På denna supergoda macka så är det, HÅLL I ER...
...Hjortronsylt, västerbottensoströraoch gravad lax. (Sen är det ju såklart sallad på också)

Dissa den inte innan ni smakat, första gången jag valde den gjorde jag det bara för att det lät som skumt.


Who's That Chick?

Rubriken blev för att i söndags när jag och syrran var påväg för att ta en fika i stan med sara så spelades den på radion ;)

Tävlingen blev inställd i söndags för att det blev för kallt så som ni ser nedan så for jag istället i söndags på Opalen med syrran och sara. Det var otroligt gott, tog typ en groda ;D Fick även med mig lite andra grejer hem...

Sen efter det så var det palt-middag hos farbror ubbe och lotta. Spelate råttfällan med mina små kusiner, hade helt glömt hur kul det spelet kan vara :)






We R Who We R

Har hållt på att packa ihop grejorna för att börja ta mig hemmåt sen idag. Insåg att om man tar hem kuddar så blir det snabbt mycket att ta med... men det ska nog gå.

Ser inte ut att vara  så mycket på bilden är värre i verkligheten ;)
 

Lycka!

Lycka är helt klart när man flyttar på sista lektionen på en fredag till torsdag morgon för att man ska få komma hem tidigare, så idag kommer jag hinna hitta på 1 timme och 30 min mer hemma. Det kommer jag hinna göra resten av året nu :)


Denna termins schema fått stryka lite och fått lägga till...

Desperate

Måste bara medela det att jag har inhandlat första säsongen av Desperate Housewives, jag kommer typ inte ihåg någonting och tyckte att det vore kul att kolla på.


PS. Är köpt på cdon.com billigt de hade rea på en massa serier ;)


Telephone

Thihii grejen jag har inhandlat är inget mindre än en ny mobil telefon! En Nokia C3, är hur nöjd som helst den passar mig kanon! ;D


WHAT?!?!

Ett ord metawhere (vet ej stavning riktigt)

Det är tydligen ett program som går in i en dator och som sen gör så den blir upp fuckad och påstår att du måste köpa ett speciellt virusskydd för att datorn ska "klara" sig. Detta har då hänt min dator som då har varit inne på omprogramering så alla mina bilder är borta, hann spara det viktigaste mappen TRÄNING och SKOLARBETEN så jag kommr nog klara mig ;)

Det är därför som mitt nya liv som bättre bloggare har blivit fram skjutet...


Solsidan

Idag så var det Solsidan som gällde klockan 8. Då sammlades alla som ville kolla i Ugglan 3, det var som kul det :D


NO MORE

NO MORE CANDY FOR ME...

Min käre far ska gå ner i vikt och har bett om min hjälp. För det är då att han tänker sluta äta sånt som är onödigt nämligen godis, chips, smör-popcorn, naturgodis, choklad (vit, ljus + mörk) och digestive, han får fika en gång i veckan och på kalas. Men för att detta ska lyckas så behöver han min hjälp nämligen att jag också ska sluta.

Vad gör man inte för sin pappa?!! Så jag sa att jag också kan göra det.

Men bara till sommarlovet för då vill jag ha godis på stranden ;)


Monet

Kom ihåg att jag skulle visa tavlan den är färdig (Typ..)och står och pryder en beige vägg i Älvsbyn :)


Kalas för Morfar

I lördas så hoppade hela familjen in i en kall bil mot luleå för att fira morfar i förskott för han och mormor ska nämligen utomlands över hans riktiga födelsedag. Innan vi tog oss fram så stannade vi till på storheden för att shoppa lite, ni kan aldrig gissa vad jag köpte mig, thiihii. Visar om nån dag

Jag och malin hade tråkit i bilen så det blev lite bilder men visar bara dessa för er egen skull ;)






Mitt nyår

...kommer lite sent upp på bloggen, men ungefär såhär såg det ut ;)




















Invictus

Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds and shall find me unafraid.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul.

-
William Ernest Henley


Lost and Found

Thii har hittat kamera-laddaren så snart kommer det bilder upp på denna blogg igen vänta bara ;)


Juldagen

Detta var ju ett tag sen men försöker komma igen nu med bloggandet, måste bra hitta lite bilder, blir nog frmmåt nästa vecka så håll utkik då!! ;)

På juldagen så träffades hela tjocka släkten hos Farmor och Farfar och åt en massa mat och som ni ser så var jag ganska så fast med ett Nitendo DS som min kusin fått i julklapp, lite för fastblev så sur när Mario dog hela j*vla tiden...




Gammal kärlek rostar aldrig

Idag så var dagen då jag blev påmind om en gammal kärlek...nämligen artisten Enya. Tycker hennes låtar är ljuvliga helt enkelt. Alla som känner mig vet att jag har många bollar i luften, stressar runt, vill hinna med överallt kortsagt. På något sätt så lugnar hon ner mig så jag känner mig harmonisk, har alltid blivit det och tror det är mycket därför som jag gillar henne fortfarande.


Rummet på schemat

Buhuu min kamera har slut baterier så bilder från nyår och annat kommer snart och på måndag då jag förhoppningsvis får laddaren till kamera som befinner sig i Älvsbyn så är jag back on track ;)

Idag så håller jag på att städar/rensar mitt lilla rum som helt klart rymmer en hel del grejor, blir lika förvånmad varjegång jag börjar öppna skåp och inser vad som finns i dem.

Sen så har jag även börjat på en "klipp och klistra" tavla som ska få göra mina väggar i älvsbyn roligare hade jag tänkt, visar den sen när jag lyckats göra klart den, Ha det gööt nu!!


RSS 2.0