Coconut Tree

Dagen förvirrning; Körkorts teori.


Born This Way

TIPS! Om du har svårt att komma ihåg grejer som händer kan du göra som jag nämligen att klippa och klistara i din kalender så att du lättare ska komma ihåg grejer, det funkar faktiskt riktigt bra. 

Jag skulle inte kalla det pyssel utan mer klippa och klistra ;)

Så här ser det ut i den:










Mr. Saxobeat

Har gjort de sista justeringarna i mitt Svenska tal, nu är jag redo för detta!  


Unchained Melody

Halloj idag drog hela halva skidlinjen i Älvsbyn och orienterade i luleå. Det är nämligen så att Sprint Cupen har dragit igång för iår, mycket kul! Då orienterar man på olika ställen 3 tisdagar i rad :)









Good Thing

Lovikka vistesen kan jag bara beskriva med ett ord, MAGISKT! Framför allt Pudasnappet imponerade med människorna, angagemanget, glädjen, gästvänligheten = Helt AWESOME.

Lite bilder..








































Desire

Innan jag for till Lovikka så hann jag med en dag i Boden med Sara W. Mycket kanon var den onsdagen! Vi åt på Oregano, maten tyckte jag var jätte god sådär lite anorlunda :)












Vi Drar Till Fjällen

Eller inte... vi far norrut iallafall till Lovikka i några dagar, jag mamma och pappa. Inte Syrran för hon befinner sig fortfarande i Skåne men jag får snart se henne!

Ha det kanon för det ska jag! ;D


Så här glad är jag idag, nästan iallafall ;)


Can You Tell

Halloj har haft himla mycket att göra nu de första dagarna under lovet så har inte riktigt haft tid så bjuder på en bild som Hanna tog när jag fick leka modell. Tyckte hon fixade den coolt.


NEW SHOES

Thihii idag är en bra dag för jag har fått två par nya löpardojor :D


Somebody

Träffade brudarna igår, var mycket trevlans det för var allt förlänge sen vi träffades!




I Want It That Way

Halloj efter middagen på torsdan så for skidlinjen till Piteå för att tävla en par sprint, mycket kul var det! Man var två i varje lag och körde 3x1km var.

 Snacka om att jag blev förvånad över att hitta min pappa i piteå också, men otroligt glad blev jag :D


It's So Fluffy!!

Ni måste kika på detta ;)



haahahh, jag avgudar den ungen!

Tour De Kanis 2011

På skidlinjen i älvsbyn så har vi varje år en intärn tour de ski, alltså en massa tävlingar efter varandra och avslutas med en dunder klättring uppför en slalombacke, eller en riktigt brant-lång backe. Vissa tävlingar är det så att man kan få extra poäng för snyggast outfit ;) Tänkte bara visa lite bilder från årets upplaga.


Take It Of

Helt sickt! Idag har det verkligen varit otroligt varmt...typ 10-15 grader och det är april??!? är detta normalt? Jag tror inte det...

...taggar för bikini imorgon! ;)


Bilden gör inte värmen rättvis!

ThinkTwice

Lördagskvällen tillbringades hos Viktor. Sen på Söndagmorgonen for vi ut till hans familjs stuga i lövskär. Var kul att få se hur de håller på att renovera :)

Sen hoppa jag på bussen mot sävast, för att senare bege mig till Älvsbyn.












Desert Walk

På lördags förmiddan så firades Sara W. Bruden är ju 19 bast nu! ;)


Farmor 70år!

Halloj fredagskvällen spenderades på fagge hos farmor och farfar för att fira farmor. Hela 70år men fortfarande hur pigg som hellst, imponerande. Kan inte förstå orken hos mina föräldrars föräldrar trots smärta lite överallt klagar de aldrig, beundransvärt!




Semi-Charmed Life

I fredags så var jag och hjälpte Hanna med ett film-projekt(typ) hon jobbar på kommer nog bli jätte bra, eller det lät så! Lägger upp det när det är färdigt.


Hanna på bilden i studion :)


Make You Feel My Love

Detta blev min lösning på min feelgood kväll. Man är ju ingen dålig människa bara för att man misslyckas på ett prov.

Happiness depends upon ourselves


Filmen vi såg var Hitta Nemo, och vi tröck i oss choklad-bollar till det :)

Fiasco

Hur hände detta?!! Seriöst jag förstod ingenting av matten. Har aldrig haft det så här. Är oroad. Detta leder till en klar identitetskris har ALLTID varit riktigt bra i matte och nu. Nu  vet jag inte längre. Uppgiven unge jag vet, men man får vara det ibland.

Bilden är tagen nu ville ilustrera min känsla tyckte jag lyckades, Eller??



Grymt nöjd ser jag ju ut på nästa bild, detta är bilden jag nu vill känna. Så ska iväg och jobba på det!


One More Time

Idag så är det bara att tagga för matte-prov håll tummarna. Har verkligen försökt smälla in allt i skallen. Vad hände med att matte liksom är lätt?!!?


More

Pernilla styrde upp kalas nu på kvällen efter träningen i Ugglan1 för Samuel och Niklas, blev trevlans det :)


Cold Shoulder

Så här kan det se ut i mitt rum i Älvsbyn efter att jag tvättat trosor och sockar. Om jag hänger de på tork i tvättsugan så orkar jag aldrig gå och hämta dem eller så förvinner nått, så just nu är det en massa sockar och trosor lite överallt i mitt rum där det är lämpligt att hänga de. Taktiken funkar bra för mig ;)


Right As Rain

Kontraster!! Är det ord som bäst beskriver dagens väder helt galet om man kollar på bilderna från igår så ser man ju hur det skiljer sig. Har snöat ganska så mycket från morgonen men har slutat nu. Men då kom den förädiska slasken istället...Hade mina fantastiska Viking skor hemma så blev ordentligt blöt om fossingarna.










Rolling In The Deep

Så här var väderet igår kväll, magiskt härligt! Så jag, Jossan, Elin, Andreas och Martin traskade iväg till Konsum och handlade lite av varje för mig blev det tortellini enbart, fick craveings för pasta helt klart ;)

Ni får invänta med spänning om hur denna dagen ser ut väder mässigt ;)






















Mint Car

Idag så var det jag och Pernilla som bakade måndagsfikat. Det blev helt okej :)










Old School

Händelserik söndag, promenerade med syrran och sara. Blev nostalgisk så knäppte en massa kort på min gammla låg och mellanstadie skola. Sen så hann vi med och gjorde palt till lunch/middag. Resultatet blev riktigt bra! Sen begav sig jag och viktor mot byn men bilen krångla så det slutade med att pappi skjutsade oss.

Lite bilder från dagen...




















RSS 2.0