Fångarna på Fortet

Hallo vi sitter och kollar på Fångarna på Fortet här i ugglan och har det mysigt.. sen händer det greor ikväll, kanske




Tee time at my place

Halloj idag började jag morgonen med en promenad med syrran det var mycket trevligt vi hinner som aldrig träffas längre.

Sen kom alla brudar över till mig för det var min tur att hålla i söndagens tee budning, som är vår nya tradition ;)






Järngänget

Lite bilder som syrran tog i fredags när sara, frida, syrran och jag åt middag och traskade runt i boden när det var kvällsöppet, mycket trevligt initiativ av syrran! :)






Going Back

Efter en förmiddag av evigt packande så lyckades jag sammla ihop allt som skulle med till årets upplaga av Living in Älvsbyn. hah. Ha iallafall flyttat dit nu och hade ganskaaa så mycket grejor med mig.

Har inte kunnat blogga pga internet brist men ska försöka komma igång senare igen. Jossan fylde år den 25:e och Ida har fyllt år den 19:e så det har varit överasknings-kalas i byn, mycket lyckat var det oxå!!!





Musikens Makt

Bättre sent än aldrig. Här är lite bilder från musikens makt träffade en massa personer och hade det riktigt trevligt :)














Träden som var blått-upplysta underifrån var hur coola som hellst!!! ;D

Setting Sun

Halloj har hunnit en massa sovit hos Viktor, shoppat med Sara, haft hammock mys med Viktor, han har sovit över, kanon frulle på det men nu är frågan helt enkelt vad händer ikväll? Vet inte om jag ids gå på Musikens makt? Förslag?


Can You Tell

Halloj har en jobbig dag idag. Vet ej vad jag ska göra har hunnit kolla på film tvättat fönstrena runt hela huset, men nu då? Nu då...




I Hope You Find It

Kvällen spederades med Polina och Sandra, först så kollade jag och Polina på när Sandra hade match. Hon gjorde sitt lags ända mål! Och hon är min vän! Koolt! ;)

Sen så begav vi oss till Sandra för att kolla på filmen Last Song. Jag såg den på bio i Stockholm med kusin Nora och Syrran men jag grät lika mycket denna gång. Om ni inte har sett den så rekomenderar jag den, det är som en känslomässig prövning.













Saved

Nu under min lång promenad så räddade jag en chihuahua från ett 130cm djupt dike den tog sig inte upp därifrån så jag fick hoppa ner och rädda lilla stackaren.






Something Good Can Work

Tjo! Idag så har jag klivit upp tidigt hunnit äta frukost, sett 2filmer, och käkat lunch ska dra ut och gå en sväng nu sen får jag se hur dagen fortsätter ;)








One word EYE CANDY x1000!!!! Me likeii!! ;D



UP

Tihihi idag efter att jag tagit blodproverna så har jag kännt mig lite smått ynklig så nu som avslut på min kväll har jag kollat på UP, en film som iallafall jag inte lyckades lista ut ens lite gran, det gillade jag! ;)


Sov gott, är hur trött som helst!




The Last Laugh

Idag så har båda mina föräldrar jobbat så jag har då lekt hemmafru med Malin och Viktor. Till lunch (blev klar kl 15) så fixade jag plättar. Eller snarare försökte med det. Jag fattar det inte hur nått så simpelt kan bli så svårt. Resultatet blev klättar (klurtar, kanske?) Det är tjocka plättar som känns som gummi i munnen.

Malin och Viktor fick iallafall skratta...ordentligt.







What You're Made Of

Klev upp tidigt för att bege mig till vårdcentralen och ta blodprover för att få se vad det är som hänt i kroppen. Vågade inte kolla hur många rör det blev, men några. Jag tycker som det är obeehagligt när det sticker en i armvecket när man som känner nålen inne iådran, huvva!

Men nu blir det att tänka på annat .




Not Afraid

Tjabaa nu är jag hemma efter en dag som tillbringades lite överallt i Luleå. Lövskär, Centrum, Lulsundet och Kallax.

Igår kväll var en mycket trevlig dag då det var kräftskiva i Viktors stuga. Jag fick träffa hans Mormors bror med fru, mycket roliga typer det!

Sen så kan jag medela att man blivit utbytt eller snarare fått en rival. Han heter J.R (för mig) och han tar upp mycket tid för min pojkvän via att han är med i data spelet Star Kraft. I'm Not Afraid J.R, bring it on!


Och ni ska veta att bilden ovan är tagen i Viktors rum, det är en 1,5 meter hög kartong gubbe, jipipii! Inte nog med det så ska den nog med till Älvsbyn oxå .






Love The Way You Lie

Buhuu idag så var det ett mysigt uppvak med film. Sen så blev dock frukosten med melodikrysset hysterin. TYST! VAD VAR FRÅGAN! Mama kan allt vara bossig ska jag säga. C'est La Vie!

Viktor begav sig hemmåt och jag och mamii passade på att plocka röda vinbär från busken på baksidan. Säger bara det att alla utlänska bärplockare gör det bra!

Nu ska jag snart bege mig mot luleå för att äta kräftskiva-middag i hans stuga med familjen + andra :)









Ica Sävast by night

Igår kväll så skulle jag fara och hyra en film på Ica Sävast och där mitt på en av lodiz bänkarna sitter inga mindre än Matilda och Rebecca! Mycket trevlig överaskning var det, och efter ett tag så anslöt även Polina och Felix för de skulle oxå hyra film :)

Sen blev det att cykla snabbt hem för Viktor skulle komma..




Kvällens chillerar-planlöst outfit ;P





Bike Trip Again

Halloj jag gillar att cykla.

Idag så har det varit en dag då jag hunnit med mycket, igen. Jag vaknade i luleå åt lite korvbröd, cyklade hem, duschade, kl var 8,20 då jag begav mig mot Amanda för att äta frukost. Men lite komunikations problematik så jag var hos rätt förälder vid 8,50 och då började frukost ätandet. Sen så har jag fått ta det lite lugnt och gjort nytta här hemma, bla. klippt gräset.

Blir att ta en promenad med mami nu middag sen och kanske en lugn kväll hemma? Vem vet?!


























It's A New Day

Buhuu måste säga att nu denna torsdag så jobbade jag och papii på bra här hemma vi fixade och trixade med veden, for in till stan och där; köpte vi dörr-färg, lämnade visläpet hos farmor och farfar passade på att fika lite, for till polisstationen så jag fick göra mig ett pass, sist så ordnade jag till det med lönen (så nu är jag lite rik) ;)

På kvällen bar det av på cykel till Luleå för att få träffa Viktor :)






Valentines Day

Nu på kvällen så satt hela familjen och såg Valentines Day tillsammans inte den bästa filmen att göra det med, om ni har sett den så fattar man att papii inte var lika nöjd som vi andra brudar var ;)

den var sweet, jag gillade den!






I Am Legend

Igår så kom överrskande nog Viktor igen och sov över, mycket uppskattat! På kvällen så bestämde vi oss för att kolla på filmen I Am Legend. Jag har hört att den skulle vara jätte jätte läskig, men nu i efterhand så var den inte det. Jag var så rädd i början för vad jag trodde skulle komma, men då fick allt viktor hålla mig i handen.





Bike Trip..

Wrroom! Idag så var det en tidig morgon för jag följde Viktor till bussen. Sen efter en kort säng omrivning så cyklade jag iväg in till stan för att kolla mina luftrör. Efter det så börrjade det spännande nämligen att lyckas hitta till sandras stuga där alla vi brudar skulle träffas. Jag hade fått direktiv av sandra att cykla till Hedenskolan för att sedan få eskort sista biten. Jag hittade lätt till skolan och blev sedan uppmött. Tur man har bra lokalsinne ;)

Sen på hemvägen svängde jag förbi Sara och kollade in deras typ provosoriska lägenhet mkt trevlans att få träffa henne :)

Bilder från Sandras stuga..




































Luleå Kalaset!

Torsdag, Dag 1






Amanda och migsjälv ;)

Fredag, Dag 2

Mat med alla brudar hos rebecca :)

(Bild tagen från http://mmukka.blogg.se/)

Rebecca, Josefine, Johan, TK, Sandra, Josefina, Jesper, Frida, Emilia och Patrik ;)

(Bild tagen från http://mmukka.blogg.se/)

Moi




Jag och Amanda ;)



















Lördag, Dag 3

Hos Calle H,som är på bilden nedan :)


Utsikt från typ husets sido altan ;P


Emma och Ida :)


Niklas och Pernilla :)



Jossan ;)


Niklas och KE :)


Jossan och jag :D


Emma och KE <3


Kalle H, Emma, KE och Markus :)


Ida, Emilia, Jossan :)










Hoppas det var alla bilder nu asså ;)







Happy Birthday!

Den 31 Juli så fyllde mamii år inte mindre än 47, det bästa med hennes födelsedag är att hon varje år bjuder på våfflor ;D Hela tjocka släkten kom och kusinligan var samlad.




Jag skrattade..

..hade svårt att sluta

..ingen fatta..

..de blev less.



Fullt Hus

Halloj har haft det körit sista tiden, direkt jag och papi kom hem från Torsby så var släkten från stockholm här och hälsade på. Så det har varit en stor familj i vårt lilla hus men vi har också varit i Mormor och morfars stuga i Kallax haft kort VM och badat en hel del mkt nice!







and Found!

Jag var i Torsby, för att åka skidor i skidtunneln ;)


var som kallt...




RSS 2.0