Kalas!

Idag 30/1 fyller min aldeles egen syrra 19år! Så hela tjocka släkten kommer så det kommer bli en livad dag med god mat (hoppas jag mami skulle pröva nått nytt...igen.) gått fika och får se om nått annat spännande händer :)

Grattis Grattis Malin! ;D 


Malin och Jag på bilden :)

Learn to fly

Nu vill jag börja tävla igen hör alla prata om alla tävlingar helatiden är less på att inte få det med!
 
Men efter att jag svimade under tävlingen i åsarna har all träning gått ut på tja typ..rehab? Träningen är ungefär som tempus; lungt, lugnare, lungigast. Mentalfrustration skulle jag även kalla det eller sykbryt funkar också. Trodde aldrig att att ta det lugnt kunde vara så jobbigt...mentalt!!
Har rent känt hur pannbenet expanderat för att jag fått tänka så mycket på att bara ta det lugnt, bromsat in farten så mycket att de är ssönder slitna. 

Thih hittade gamla bilder från när man kunde tävla, ENJOY ;)


I'm going home

Sitter och väntar här i ugglan tre och är lagomt uttröttad efter veckan men framförallt av en lång dag med massor av plugg.
- 2timmar eng - 1,5tmme Samhälls ...LuA - 2,5timmar biologi äntligen över och vill hem nu!

Har en hel del för mig i helgen så det ser lovande-kuligt ut helt klart ;)
Hoppas syrran är taggad för film för det är då jag, annars så har jag ju boken som räddning.

Måste kuta runt och packa med mig allt nu som jag lär behöva i helgen...




Now Generation

Halloj det var ett bra tag sen senaste inlägget men allt går för fort nu! Hinner inte riktigt med själv nu...



Igår blev det iallafall att träffa alla brudar som varit på spridda breddgrader, thailand, boden, luleå, älvsbyn ;) var riktigt kul att äntligen få snacka med alla och vi åt på nya matstället i boden Far East. Ingen direkt smak upplevelse men helt klart gott. Sen bar det av till matilda där vi hittade på lite kuligt ;)


 


2010

Nytt år
...nya möjligheter

...nya misstag
(hoppas det inte blir så många bara!)

Livet går vidare, och jullovet går alldeles för fort! Var ju nyss den 22/12 och mitt jullov började med en evig väntan på flyget som skulle ta mig och familjen till huvudstaden. Hör fortfarande kusinens j*vla lasersvärd surrar efter en och inbillar mig att man kan fortfarande få sig en smäll. 

Nu är det ju bara en vecka kvar och sen bär det av återigen till byn för att kasta sig in i nya äventyr har en hel del misions att klara upp ;)
Ett av de är att pimpa om rummet från -orginell Jul stil- till,..typ -miffat nytänk- kanska man kan kalla det.

Måste bara säga att misionet att få familjen att inte köpa presenter blev ett stort fail fick för mkt. Ett pluss var att jag fick mkt pengar,behövde ett refill helt klart, kom inte på nå att önska mig så släkten tyckte pengar inte kunde bli fel, gillar släkten ;P


Honestly what will become of me
don't like reality
It's way too clear to me
But really life is daily
We are what we don't see
Missed everything daydreaming

           


RSS 2.0